De ce merită? Șoimii sunt un simbol al excelenței și recunoașterii. A fi parte din acest clasament subliniază credibilitatea, profesionalismul și calitatea înaltă a serviciilor tale.

Cum să verifici? E simplu! Folosește formularul nostru și verifică dacă firma ta îndeplinește criteriile pentru a se alătura clasamentului Șoimii.

Deja în clasament? Felicitări! Află cum să primești materialele promoționale care te vor ajuta să te evidențiezi și mai mult în fața concurenței.

Nu aștepta! Verifică acum și alătură-te grupului elitist al Șoimii.

PACHETUL LAUREATULUI CONȚINE:

Plachetă din sticlă acrilică

O plachetă realizată cu atenție, care reprezintă un simbol elegant al realizărilor și prestigiului. Este nu doar o recompensă, ci și o frumoasă decorațiune care poate fi expusă cu mândrie în orice birou sau casă.

Diplomă în ramă

O diplomă elegantă, care este o confirmare suplimentară a distincției pentru laureații noștri. Pe imprimatul diplomei se regăsește numele firmei, orașul în care își desfășoară activitatea și domeniul în care firma se remarcă.

Distanțiere pentru montaj

Realizate din oțel inoxidabil. Datorită finisajului precis, se potrivesc perfect cu structura acrilică a trofeului, adăugându-i eleganță și prestigiu.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL. ALĂTURĂ-TE GRUPULUI ELITIST AL ȘOIMILOR

Se califică firma ta pentru prestigiosul clasament al Șoimilor? Verifică acum dacă îndeplinești cerințele pentru a te alătura celor mai buni din domeniul tău.